Jump to content

Recommended Posts

Hola

 

Estoy accediendo a web de CUPS http://localhost:631 y solo me funciona correctamente desde safari, desde firefox o chrome no acaba de ir.

 

Hay varios menus que no funcionan, pero como ejemplo: La pestaña: "Administración" Botón: "Editar archivo de configuración" NO HACE NADA

He probado con un perfil limpio de firefox y tampoco me va.

 

En el log de CUPS da el error:

localhost - - [24/Jul/2010:18:49:26 +0200] "POST /admin/ HTTP/1.1" 200 62 - -
localhost - - [24/Jul/2010:18:49:26 +0200] "POST /admin/ HTTP/1.1" 200 5382 - -

 

 

 

¿Que puede ser? ¿Podéis comprobarlo por gavor?

 

El caso es que si accedo a la web de CUPS de otra máquina de mi red, que corre ubuntu, puedo configurar su cups sin problemas.

 

CUPS 1.4.4

MAC OS X 10.6.4

Firefox 3.6.7

Edited by clrwdt
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.